PRIPRAVA NA KLETARJENJE – Smernice Kmetijskega zavoda Maribor

DODATNO: Smernice kletarjenja 2020 (dodano 17.09.2020)

Čas trgatve se neumorno približuje in tako z njo, tudi delo v kleti. Skrb za drozgo, most in mlado vino je ključna za pripravo kapljice, ki bo gospodarju v ponos, pivcem pa v čast in veselje.

V pomoč vam je lahko prispevek Kmetijskega zavoda Maribor, kjer si lahko s pomočjo spodnje povezave si ogledate on-line predavanje z naslovom »Letina 2020 – Smernice in posebnosti pri kletarjenju«, predavateljica je Tadeja Vodovnik Plevnik, Specialistka za vinarstvo in pridelavo sadjevca.

Povezava do predavanja …

Vir: http://www.kmetijski-zavod.si/index.php

Na njihovi internetni strani lahko tudi spremljante analize dozorevanja grozdja … Povezava

Ta vnos je bil objavljen v Prispevki. Zaznamek za trajno povezavo.